1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Konak başkanlık koltuğuna oturdu

AFYONKARAHİSAR ESOB'DA GÖREV DEĞİŞİMİ

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (AESOB) düzenlenen törenle yeni Birlik Başkanı Abdülkadir Konak, başkanlık koltuğuna oturdu. Konak, gece gündüz demeden esnaf ve sanatkarın emrinde 24 saat olacağını söyledi.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Genel Kurulu'nun ardından geçtiğimiz gün mazbatasını alan ESOB'un yeni Birlik Başkanı Abdülkadir Konak ve yönetimi oda binasında devir teslim töreni gerçekleşti. Eski başkan İbrahim Kavas, Konak ve ekibini kapıda karşıladı. Konak'a çiçek takdim eden Kavas, yeni başkana ve yönetimine başarılar diledi.

Yapılan duanın ardından Konak ve ekibi birlik binasına girdi. Konferans Salonu'nda düzenlenen devir teslim töreninde üyelere seslenen eski başkan Kavas, “Arkadaşımız bu göreve layıktır. Allah mahcup etmesin. Esnaf ve sanatkar el ve gönül birliği içinde olmalıdır. Afyonlu esnaf, Türkiye'de hak ettiği konumu alacaktır. Bizleri daha güzel günler bekliyor. Ben görevi bırakmadım. Teşkilatın emrindeyim. Fahri başkanlığa devam edeceğim” diyerek konuştu.

AESOB Başkanı Konak ise, uzun bir maratondan geçtiklerini belirterek, “Amacımız çorbaya bir tutam tuz katabilmektir. Ben değil biz anlayışı ile hizmet edeceğiz. 24 saat esnaf ve sanatkarın emrindeyiz. Gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Konak, koltuğuna oturarak görevi eski Başkan İbrahim Kavas'tan devraldı.

AFYONKARAHİSAR ESOB'DA GÖREV DEĞİŞİMİ
AFYONKARAHİSAR ESOB'DA GÖREV DEĞİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 17:04:04
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 10:45:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?