3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Konserde olay

Ünlü pop sanatçısı Murat Başaran'ın Afyonkarahisar'da verdiği konserde olaylar çıktı. Sanatçıyı yakından görmek için sahneye çıkan birçok kişi, görevliler tarafından aşağıya indirilirken, izleyiciler arasında da yumruk yumruğa kavga çıktı. Yaşanan izdiham nedeniyle birçok izleyici ve Murat Başaran ezilme tehlikesi geçirdi. 

Pop sanatçısı Murat Başaran, Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) tarafından düzenlenen Bahar Şenlikleri kapsamında bir konser verdi. AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampusü Barış Manço Şölen Alanı'nı dolduran binlerce öğrenci, sanatçının söylediği birbirinden hareketli şarkılarla coştu. Ancak ilerleyen saatlerde, Afyonkarahisar merkeze bağlı Işıklar beldesinden geldiği ve öğrenci olmadığı belirlenen bir grup genç, konser alanında olay çıkardı. Sahneye çıkarak sanatçıyı öpmek isteyen gençler, görevliler tarafından aşağıya indirildi. Bu arada, konser sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle yumruk yumruğa kavga çıkarken, sahnenin önünde sıkışan bazı bayanlar, görevliler tarafından yukarıya çıkarıldı. Bir müddet görevlilerin koruması altında şarkılarını söyleyen Başaran, konser sonunda ise sahneye atlayan gençler nedeniyle ezilme tehlikesi geçirdi. Sanatçı, yine görevlilerin yardımıyla kulise kaçırıldı. 

Konser sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, kendisine gösterilen yoğun ilgi ve ezilme tehlikesi geçirmesiyle ilgili olarak, "Problem değil. Bu tip olayları konserlerde yaşıyoruz. 3 gündür uykusuzum. Bir müzisyen için dünyanın en güzel şeyi alkıştır" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2007 Salı 09:38:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?