4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Köy çocukları sinemayla tanıştı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, şimdiye kadar sinemaya gitmeyen 494 çocuğu sinemayla buluşturdu.

Afyonkarahisar'da, jandarmanın kuruluşunun 170. yılı dolayısıyla 474 köy ve beldeden seçilen çocuklar ilk kez sinemayla tanıştı. Sinema salonlarında film keyfi yaşayamayan 494 çocuk İl Jandarma Komutanlığı tarafından sinema ile buluşturuldu.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Zeyland Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde bulunan Cinens sinemalarında çocukları ağırladı. Sinema salonlarını dolduran 494 çocuğa sinema keyfi yaşatmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyen İl Jandarma Alay Komutanı J.Kd. Albay Ünal Ödemiş, "Uzak ilçelerde ve köylerde yaşayan ve hiç sinema izlememiş çocukları sinema da buluşturmanın ayrı bir onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çocukların jandarmadan korkmalarını değil onları sevmelerini istiyoruz. Bu nedenle 494 çocuğumuz için düzenlediğimiz bu etkinliğin çocuklarımıza faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

İl Jandarma Alay Komutanı'nın yaptığı konuşmanın ardından kendileri için ayrılan koltukları dolduran çocuklar, "Parti tırtılları" adlı animasyon filmini seyretti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 18:04:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?