4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Köylere hizmet sezonu açıldı

Afyonkarahisar Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünde, köylere hizmet götürme birliğinin sezon açılışı yapıldı.

Her yıl olduğu gibi 2009 yılı içerisinde köylere hizmet götürme birliği açılış töreni dualar ile açıldı.

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga'nın katılımları ile gerçekleşen sezon açılışına İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Demirsoy, İmar Kentsel İyileştirme Müdürü Çiğdem Dinçer, Yol-İş Sendikası Eskişehir 1 nolu Şube Başkanı Mehmet Kılınç ve çok sayıda işçe katıldı. Hizmet dolu bir sezon açılışı yaptıklarını söyleyen Yol-İş Sendikası Eskişehir 1 nolu Şube Başkanı Mehmet Kılınç, "Hayırlı bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum. Hizmeti yarım kalmış hizmet bekleyen köylerimize ulaşarak sorunlarını gidermek için el birliği ile çalışacağız" dedi.

"EN İYİ VE EN TİTİZ HİZMETİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Köylere Hizmet Götürme Birliğinin sezon açılışında protokol konuşmalarının ilkini Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Demirsoy yaptı. Afyonkarahisar'ın her geçen gün yakın çehresinin parlayan yıldızı olduğunu söyleyen İbrahim Demirsoy, en iyi ve en titiz hizmeti yapacaklarını dile getirdi. Demirsoy, "Yakın çevrenin parlayan yıldızı olan Afyonkarahisar, herkes için bir cazibe merkezi halini almıştır. Bu nedenle sorumluluğumuz sınırları kapsamında olan köylerin, halkımız için daha yaşanabilir, daha sosyal bir hale getirilmesi boynumuzun borcudur. Bu bağlamda son yıllarda yürüttüğümüz çalışmalar herkesin takdirine şayandır. Bu hedeften yola çıkarak 2009 yılında Valimizin talimatları, İl Genel Meclisimizin kararları doğrultusunda, en iyi ve en titiz hizmet birim müdürlerim ve sevgili çalışma arkadaşlarımın gayret ve emekleriyle büyük bir özveri içinde daha iyiye götüreceğimizin bilinmesini isterim" dedi.

"AFYONKARAHİSAR SINIRLARI İÇERİSİNDEKİ KÖYLERİMİZİN SORUNLARINI GİDERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Protokol konuşmalarında son konuşmacı olan Vali Haluk İmga, köylere hizmet götürme birliğinin önemli hizmetlere imza attığını söyledi. Vali İmga, "İl Özel İdare Genel Sekreterliği bünyesinde İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğümüz tarafından köylere hizmet götürme adına bir çok hizmet köylerimize götürülmüştür. Afyonkarahisar'ımız sınırları içerisinde bulunan köylerimize birliğimiz sayesinde hizmet götürülerek o bölgedeki sorunlar giderilmiştir. Bu yılda köylerde yapılacak çalışmalarda eminli adımlar ile yürüyen Birliğimize ve mesai arkadaşlarıma başarılar diler. Sezonumuzun hayırlı olmasını temenni ederim" şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Yo-İş Sendikası Afyonkarahisar İl Temsilcisi Atilla Kılınç, tarafından sezon açılışına katılan Vali Haluk İmga'ya günün anısına hediye verdi. Kurban kesimi ve dualar eşliğinde İmar Kentsel ve İyileştirmede görev alan araçlar kortej eşliğinde geçiş yaptılar. Tören yapılan kortej geçiş eşliğinde sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 11:54:57
Güncelleme :4 Mayıs 2009 Pazartesi 12:04:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?