3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

'Küçük Ayaklar Üşümesin’

Afyonkarahisar Genç Akademililer Dayanışma Derneği’nin (GENCAD) başlatmış olduğu ‘Küçük Ayaklar Üşümesin’ kampanyası ile ihtiyaç sahibi olan ilköğretim öğrencileri için toplanan 244 adet kışlık ayakkabı ve bot, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’a teslim edildi.

Afyonkarahisar Genç Akademililer Dayanışma Derneğinin (GENCAD) başlatmış olduğu ‘Küçük Ayaklar Üşümesin’ kampanyası ile ihtiyaç sahibi olan ilköğretim öğrencileri için toplam 244 adet kışlık ayakkabı ve bot toplandı.

Genç Akademililer Dayanışma Derneği Başkanı Abdulrakip Coşkun ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde sona eren kampanyada toplanan kışlık bot ve ayakkabıların hangi okullara dağıtılacağı konusunu görüşmek üzere İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

Kampanyada toplanan ayakkabı ve botları teslim eden Dernek Başkanı Coşkun, "Yaptığımız araştırma ve çalışmalar sonucunda, kış mevsimine girmemiz sebebiyle pek çok ilköğretim öğrencisinin kışlık ayakkabı ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Bu ihtiyacı karşılamak amacıyla başlattığımız bu kampanyanın başarıya ulaşması ve gerçekten yararlı olabilmesi için tüm dernek üyelerimiz gerekli çabayı sarf etti. Düzenlediğimiz bu kampanyaya destek veren esnaflarımıza ve herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ise "Paylaşmak, bizim hem kültürümüzün hem inancımızın gereği olan bir şey. Böylece hem dostluklar artar, hem de düşmanlık azalır. Böyle bir kampanyayı düşünmüş olmanız gerçekten güzel. Gençleri tebrik ediyorum. Burada miktar çok önemli değil, önemli olan buradaki anlayış. Esas olan niyet. Bizim toplum olarak ayakta durmamızı sağlayan en önemli etkenlerden bir tanesi de budur. İnşallah bu genç arkadaşlarımızın hareketleri, diğer insanlara örnek teşkil eder" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 23:57:44
Güncelleme :15 Ocak 2009 Perşembe 00:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ekrem güneş IP: 78.166.61.xxx Tarih : 17.01.2009 18:15:44

bu kampanyayı başlatan genç arkadaşları tebrik ediyorum.gerçekten güzel bi iş yapmışlar gençlerimize örnek olmasını diliyorum başarılarının devamı dileğiyle