3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Kumtepe meclis üyeliği aday adayı

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları üyesi Mustafa Kumtepe, Afyonkarahisar Belediye Meclis üyeliğine aday adayı oldu.

İl Genel Meclis ve Afyonkarahisar Belediye Meclis üyesi aday adaylarını AK Parti İl Başkanlığı kabul etmeye devam ediyor. Gençlik Kolları üyesi Mustafa Kumtepe de Afyonkarahisar Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olduğunu açıkladı.

Afyonkarahisar'daki gençlerin Meclisteki sesi olmak için Belediye Meclis üyesi aday adayı olduğunu ifade eden Mustafa Kumtepe, partisinin gençlik kolları Başkanı Gökhan Güzeltaş'ın ve genç partililerin meclis üyesi aday adaylığında büyük destek verdiğini söyledi.

Kumtepe, "AK Parti Afyonkarahisar İl gençlik kollarında çeşitli kademelerde görev alarak 2004 ve 2007 yılındaki yerel ve genel seçimlerde partimizin başarılı olması gençlik kolları üyesi arkadaşlarım ile el birliği ile çalıştık. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak Burhanettin Çoban'ı açıklamasının ardından gençlik kolları başkanı ve üyeleri ile yaptığımız istişarelerde Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olmaya karar verdik. Afyonkarahisar Belediyesi Meclis üyeliğine uygun görüldüğüm takdirde, mecliste gençlerin sesi ve neferi olmak için çalışacağım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 14:18:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mevlüt karkı IP: 88.236.88.xxx Tarih : 2.02.2009 11:47:17

arkadaşımı en kalbi duygularımla tebrik ederim. allah utandırmasın