2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Kürekli sopalı baz istasyonu eylemi

Afyonkarahisar merkeze bağlı Beyyazı beldesinde kurulacak baz istasyonunu protesto eden kadınlar, ellerinde küreklerle belediye binasına yürüdü. 

Beyyazı Belediye Başkanı Ahmet Ünal'ın kendi tarlasının üzerine baz istasyonu kurduracak olmasına tepki gösteren vatandaşlar, belediyeye yürüdü. Ellerinde kürek ve sopalarla belediyeye gelen kadınlar, Başkan Ünal'a tepki gösterirken, beldenin ileri gelenleri de başkanın makamına çıkarak sıkıntılarını dile getirdi. Tüm beldenin baz istasyonu kurulmasına karşı çıktığını belirten vatandaşlar ile Belediye Başkanı Ahmet Ünal arasında sert tartışmalar yaşandı. Belediye binasında güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, tartışmaların kavgaya dönüşmesini engelledi. Belediye binasının boşaltılmasının ardından dışarıda bekleyen vatandaşlar, Ünal'dan açıklama yapmasını istedi. Bunun üzerine belediye balkonuna çıkan Ünal, "Resmi makamlardan yetkili isteyip, sağlığa zararlı olup olmadığını tespit ettireceğiz. Eğer zararlı olduğu belirlenirse bu işten vazgeçeceğiz" dedi. Ünal'ın açıklamasından tatmin olan belde sakinleri, daha sonra sessizce dağıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 13:41:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut arslan IP: 88.231.31.xxx Tarih : 8.02.2008 18:03:45

gerçekten sağlık için bir sıkıntı yoksa...kasaba halkında çekememezlik var.ama zararlı olacaksa yapılması doğru olmaz....