1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Loto talihlisi Afyon'dan çıktı

SÜPER LOTO TALİHLİSİ AFYONKARAHİSAR'DAN

Süper Loto'nun 8 milyon TL'lik talihlisi Afyonkarahisar'dan çıktı. Merkez ilçeye bağlı Özaslan Market'ten oynandığı öğrenilen süper loto kuponunun kime çıktığı henüz belirlenemedi. Bayi sahibi Ahmet Özalp, dört yıldır loto bayisi olduğunu, süper loto ve sayısal lotoda pek çok kez 5 bilindiğini söyledi. Özalp, "İşyerimden oynanan bir kupona ilk defa bu kadar büyük bir ikramiye çıktı. Sanırım Afyonkarahisar'dan da ilk defa bir kişi bu kadar büyük bir ikramiye kazandı. O kuponun yatırılması da bize nasip oldu" diye konuştu.

Bayi sahibi Ahmet Özalp, bayi müşterilerinin neredeyse tamamının sürekli loto oynayan müşterilerden oluştuğunu belirterek şunları söyledi: "Çoğu müşterimiz her hafta sayısal ve süper loto oynayan insanlardan oluşuyor. Hatta bazı müşterilerimiz sürekli olarak aynı numaraları oynar." Bazı müşterilerinin bayiye gelmese bile telefon açarak sürekli oynadığı numaralar ile sayısal ya da süper loto oynadıklarını anlatan Özalp, sözlerine şöyle devam etti: "Sürekli müşterilerimizin fazla olması nedeniyle özel sayısal loto zarfı bile yaptırdık. Kime çıktığı konusunda bir fikrim yok ama müşteri yoğunluğumuz çekilişinin yapıldığı Perşembe günü oldu."

Bayi olarak talihli kişiden bir beklentisi olmadığını da anlatan Özalp, tek isteğinin talihlinin kuponunun bir fotokopisini kendisine vermesi olduğunu belirtti. Özalp, büyük ikramiyeyi vermesinin ardından işlerinin artmasını beklediğini sözlerine ekledi.

SÜPER LOTO TALİHLİSİ AFYONKARAHİSAR'DAN
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 14:34:00
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 16:19:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?