2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Market açılışında izdiham

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Diasa indirim süper marketi açılışında davetlilere dağıtılan armağanlar yüzünden izdiham yaşandı. 

LCD televizyondan motorbisiklete, saç kurutma makinesinden mutfak aletlerine kadar 100'e yakın armağan dağıtılan açılışa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kaymakam Adnan Kayık, açılıştaki konuşmasında, marketi açanları kutladı ve ilçeye hayırlı olmasını diledi. 

Belediye Başkanı Mustafa Özpınar ise yaptığı konuşmada, "Gelişen ilçeye yakışan böylesine güzel bir alış veriş merkezinin açılışında sizlerle bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. Girdiği her sektörde başarılı bir grafik çizen Bozdemir ailesinin bu alış veriş merkezini ilçemize kazandırması bizleri mutlu etmiştir. Hayırlı uğurlu olsun'' dedi. 

İlçede 40 yıldır hizmet veren Süsler Mobilya'nın Sahibi Ali Bozdemir tarafından İstasyon Caddesi'nde açılan Diasa Süper Market'in açılışına, Kaymakam Adnan Kayık, Başkan Özpınar'ın yanı sıra San Vak Başkanı Fethi Yaşar, bazı daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

.
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2008 Pazar 09:32:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?