3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Mest eden akşamlar

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Hıdırlık Yaz Akşamları" tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta Afyonkarahisar'daki bölgesel Kurtuluş Gazetesi'nin sponsorluğunda gerçekleşen Hıdırlık Yaz Akşamları'na, TRT İzmir Radyosu Türk Halk Müziği Koro Şefi Muazzez Özacar ile Türk Sanat Müziği sanatçısı Şükrü Yeşilçay katıldı.

Yörükler folklor ekibinin oyunlarıyla renklenen Hıdırlık Yaz Akşamları'na katılan seyircilere de çeşitli hediyeler dağıtıldı. Sunuculuğunu DJ Mahmut Doğu'nun yaptığı Hıdırlık Yaz Akşamları'na katılan sanatçı Muazzez Özacar, seslendirdiği ezgilerle katılımcılardan büyük alkış aldı.

Belediye Başkanı Abdullah Kaptan'ın da katıldığı yaz akşamları yaklaşık 3 saat sürdü. Gecede, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından başlatılan İtfaiye Aracı Yenileme Kampanyası için toplam 12 milyar 318 milyon 800 bin lira toplandı. Kampanya için düzenlenen kura çekimi ile birbirinden güzel hediyeler sahiplerini buldu. Gecenin sonunda Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Kurtuluş Gazetesi Sahibi Celal Bursalıoğlu'na katkılarından dolayı bir plaket takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2005 Pazar 13:08:35
Güncelleme :25 Temmuz 2005 Pazartesi 14:29:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?