1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

MHP'den ATSO'ya ziyaret

ATSO'YA MHP'DEN ZİYARET

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser, işsizlik rakamlarının yüzde 15'lerden 10'lara düşmesinin, hem vatandaş hem yatırımcıya moral verdiğini söyledi.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Kemalettin Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ATSO Başkanı Serteser'i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Serteser, Türkiye'nin hızla büyümesi ve işsizlik oranlarının düşmesinin önemli bir gelişme olduğunu ifade etti.

Serteser, "Hakikaten son 2 seferdir 2 haneli büyüme gözüküyor rakamlara baktığımızda. Ama tabi bu büyümeler tam anlamıyla esnafımız, ticaret erbabımız ve sanayicimize yansıdı diyemeyiz. Ama bunlar da önemli bir göstergedir. İnşallah bu 2 haneli büyümeler devam eder. İşsizlik düşüşü devam eder. Bu büyüme ve işsizlik oranındaki düşüşün mutlaka yansımaları mutlaka olmaya devam edecektir. Büyük bir ekonomik krizden yavaş yavaş çıkıyoruz. İlerleyen dönemlerde bu işsizlikteki düşüş ve büyümedeki artış, aynı şekilde devam ederse Türkiye'yi daha güzel günlerin beklediğini düşünüyorum" dedi.

ATSO'YA MHP'DEN ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 17:12:01
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 17:15:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?