30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

MHP'den şehitler derneğine ziyaret

MHP'Lİ HEYETTEN ŞEHİTLER DERNEĞİ'NE ZİYARET

Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, milletvekili adayları Kemalettin Yılmaz ve Havvana Gencer ve MHP il yönetiminden oluşan heyet, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ertürk, Şehitler Haftası nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, "Biz hem milliyet kültürümüz gereği olarak hem de dinimizin gazilik ve şehitliğe verdiği öneme müdrik insanlar olarak sizleri çok önemsiyoruz. Allah-u Teala, Kuran-ı Kerim'inde 'Şehitler için öldü' demeyin diyor. Peygamberimizin bu manada hadisleri var. Vatan savunmasında nöbet tutan gözü, Allah için ağlayan gözü Allah-u Tela cehennem ateşinde yakmaz diyor. Biz bunların bilincinde olan insanların" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise şehit yakınlarının ve gazilerinin bu ülkede 5. sınıf insan muamelesinde tutulduğunu savundu. Kumartaşlı, "Şehit anne ve babaları olarak bizler insan gibi yaşamak istiyoruz. Meclise gittiğiniz zaman bizlerin gözü kulağı olun istiyoruz" diye konuştu.

MHP'Lİ HEYETTEN ŞEHİTLER DERNEĞİ'NE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2011 Çarşamba 17:53:04
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 01:04:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?