1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

MHP'den Yörüklere iade-i ziyaret

MHP'DEN YÖRÜKLERE İADE-İ ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kemalettin Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Ertuğrul Gazi Yörük ve Türkmenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Dernek Başkanı Osman Taşpınar'a iade-i ziyarette bulundu. Gelenek ve görenekleri yaşatmak için dernek çatısı altında faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Taşpınar, hiçbir siyasi kuruluşa bağlı olmadıklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Taşpınar, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamanın Türk halkının geninde olduğunu belirtti.

Sıcak bir ortamda karşılanmanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyleyen İl Başkanı Kemalettin Yılmaz ise, Ertuğrul Gazi Yörük ve Türkmenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne iade-i ziyarette bulunduklarını dile getirdi. Ziyarette dernek yöneticileri tarafından MHP'li üyelere yöresel yemekler ikram edildi.

MHP'DEN YÖRÜKLERE İADE-İ ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 20:01:01
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 00:11:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Erdoğan IP: 78.165.112.xxx Tarih : 17.02.2010 08:30:32

Teşekkürler sizlere, eş dost ziyaretinin hal hatır sormanın unutulduğu dünyada siz bari devam ettirin örf ve adetlerimizi,Allah sizlere kolaylık ve başarılar versin.