4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

MHP'liler Şafak'la coştu

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları'nın, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda Hayrettin Barut'a destek için düzenlediği "Yüreğinle Gel" gecesinde Ahmet Şafak ve Başkal sahne aldı. Salonun tıklım tıklım olduğu konser de MHP'liler gövde gösterisi yaptı.

Afyonkarahisar'daki Milliyetçi Hareket Partililer (MHP) yaklaşan yerel seçimler öncesi, Ahmet Şafak ve Başkal konseriyle moral buldu.

Ülkücü gençlerin MHP Belediye Başkan adayı Hayrettin Barut'a sloganlarla destek verdiği geceye, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Abdülkadir Akcan, İl Başkanı Ramazan Çallı, Merkez İlçe Başkanı İsmail Camgöz, MHP Belediye Başkan adayı Hayrettin Barut, ilçe ve belde belediye başkan adayları da katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Tevfik Erinç Baykal, ülkücü gençliğin Hayrettin Barut'un her zaman yanında olduğunu, MHP'nin yerel seçimlerden zaferle çıkacağını belirtti.

"ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN"
Sanatçı Ahmet Şafak sahneye çıkmadan önce, partililere seslenen MHP Belediye Başkan adayı Hayrettin Barut, iddialı bir konuşma yaparak AK Parti Belediye Başkan adayı Çoban'a yüklendi.

AK Parti'nin sahte projelerle Afyonkarahisar halkını kandırdığını savunan Belediye başkan adayı Barut, "Pazar yerini taşıyacaklarmış. 40 bin metrekare yeni bir pazar yerini karayollarına yapacakmış. Memleket sizin oyuncağınız mı yapboz mu oynuyorsunuz. Pazar yerini oraya kim götürdü kim geri getiriyor? Akdeğirmen Barajından içme suyu kesilmesi manidardır. Sayın bakan suyu neden kestirdi. Neden sizin döneminizde tekrar açacakmış anlayabilmiş değilim. Hani Havaalanı Altıntaş'a gitmeyecekti. Neden buraya yapmaya gücünüz yetmiyor? Havaalanı olan yerden otoyolun geçeceğini, dolayısıyla otoyolun Altıntaş'tan geçeceğini tekrar söylüyorum. Elinizi vicdanınıza koyun. Çamur at izi kalsın diyenlere cevabınızı verin. Meydanı boş bulup bol keseden atmayın. Buyurun gelin karşılıklı projelerimizi tartışalım. Gel projelerimizi tartışalım, eleştirelim, savunalım ki afyon halkı doğruyu ve samimiyeti görsün" dedi.

Ülkü Ocaklarının organizasyonluğunu üstlendiği konser de ilk olarak Başkal sahne aldı. Albümünde yer alan şarkıların yanı sıra, Afyonkarahisar yöresine ait bir türkü de seslendiren Başkal, bir saatlik programının ardından, yerini Ahmet Şafak'a bıraktı. Ahmet Şafak da konser boyunca, MHP'lilere doyumsuz anlar yaşattı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 16:17:00
Güncelleme :26 Mart 2009 Perşembe 16:57:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?