3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Minik Sabire artık duyacak

Afyonkarahisar Özel Canyetkin Özel Eğitim Okulu Aile birliği tarafından "Engelleri Aşmak İçin Bir Kıvılcım" adlı program düzenlendi.

Çakmak Marble Otel'de, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan ve eşi Binnur Kaptan'ın da katıldığı Özel Canyetkin Özel Eğitim Okulu aile birliği "Engelleri Aşmak için bir kıvılcım" yemeğine çok sayıda okul aile birliği üyesi katıldı.

Düzenlenen programda konuşma yapan Belediye başkanı Abdullah Kaptan, belediye başkanının görevinin sadece kanalizasyon ve yol olmadığını soysal ve kültürel değerleri desteklemek olduğunu vurguladı. Başkan Kaptan; "Belediye Başkanının görevi kentindeki hemşerilerinin her türlü ihtiyaçları ile her türlü problemleri ile yakınan ilgilenmektir. Yoksa kanalizasyon ve yol yapmak bunlar standart hizmetlerdir. Bu tür hizmetleri her başkan yapar. Ben klasik bir belediyecilik hizmeti sergilemedim. Bu tür sosyal etkinliklere destek verdim" dedi.

"ARTIK BEYLERİMİZ DEDİKODU YAPIYOR"
Afyonkarahisar'ın gelişmesi için her türlü ortamın var olduğuna değinen Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, "Afyonkarahisar'da her şey var. Ancak çok dedikodu yapılıyor. Bunları da kadınlar değil erkekler yapıyor. Bu da ortak iş yapmanın önündeki engellerden biridir. Hanımlarımız güzel şeyler yapıyorlar. Artık hanımlarımız dedikodu yapmıyorlar. Dedikoduyu beyler yapıyorlar. 2 bey bir araya geldiğinden hanımların bile yapmadığı dedikoduyu yapıyorlar. İnanıyorum ki güzel şeyler yapan hanımlarımız dedikodu yapan beylerimizi de düzelteceğinden eminim" diyerek sitemini dile getirdi.

BAŞKAN KAPTAN İŞİTME ENGELLİ SABİRE'YE İSTEM CİHAZI HEDİYE ETTİ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, konuşmasının ardından işitme engelli Sabire Uyanık'a (7) işitme cihazı hediye etti. Başkan Kaptan, Sabire'nin işitme cihazını, Özel Canyetkin Özel Eğitim Okulu Aile Birliği tarafından Çakmak Otel'de düzenlenen 'Engelleri Aşmak İçin Bir Kıvılcım' yemeğinde verdi. Özel Canyetkin Özel Eğitim Okulu'nda okuyan Sabire'nin işitme cihazını kulağına Başkan Kaptan takıverirken, Sabire de Kaptan'a çiçek takdim etti. Kaptan, okulun laboratuarına da bir adet bilgisayar hediye etti. Yemeği okulda ki öğrencilerin gerekli materyal ve cihazlarının sağlanabilmesi için düzenlediklerini dile getiren Okul Müdürü Gürcan Şensoy, Başkan Kaptan'ın Sabire'ye işitme cihazı alarak büyük bir duyarlılık gösterdiğini bildirdi. Şensoy, Kaptan'a duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ve cihaz takımının ardından Özel Canyetkin Özel Eğitim Okulu öğretmenleri ve engelli öğrenciler tarafından hazırlanan oyunlar sergilendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 21:19:10
Güncelleme :21 Mart 2009 Cumartesi 21:43:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?