2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Minik tenisçilerin başarısı

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Antalya Tenis İhtisas Spor Kulübü'nde düzenlenen 10 Yaş Türkiye Şampiyonası'na katılan tenisçiler, Afyonkarahisar'ın gururu oldu.


Antrenör Ali Karagöz nezaretinde turnuvaya katılan 8 yaş miniklerde Lara Tekbaş, Sıla Yılmazer, Zeynep Acar, Göksu Karaca, Bengisu Eren, Aslıgül Kahraman, 9 yaş bayanlarda Özge Kaçak ve Ebru Safkurşun, 9 yaş erkeklerde Murat Tokyol, Eralp Eryanılmaz ve Artun Köken, 10 yaş bayanlarda Aleyna Buyun ve 10 yaş erkeklerde Ege Ulu, Afyonkarahisar'ı en iyi şekilde temsil etti. Şampiyonada, 8 yaş miniklerde Lara Tekbaş şampiyon, Sıla Yılmazer üçüncü, Zeynep Acar dördüncü, 9 yaş bayanlarda Özge Kaçak şampiyon, 9 yaş erkeklerde Murat Tokyol üçüncü, 10 yaş bayanlarda ise Aleyna Buyun şampiyon oldu.

Antrenör Ali Karagöz, Afyonkarahisar'ın tenis dalında artık Türkiye'de önemli iller arasına girdiğini ve hedeflerinin milli takıma oyuncular vermek olduğunu söyledi. Tesis yönünden çok iyi şartlara sahip olduklarını belirten Karagöz, “2 kapalı ve 2 açık kortumuz var. Sosyal tesislerimiz ve servis imkanımız mevcut. Bu da bizim işimizi kolaylaştırıyor. Afyonkarahisar'daki bütün çocukları bu güzel ve seçkin sporla tanışmaya davet ediyoruz. FSM Spor Tenis Kulübü 12 ay boyunca sporcu yetiştirmeye devam ediyor” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2008 Pazar 18:20:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?