3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Miniklerden Kocakulak'a sevgi seli

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Kocakulak, Ali Çetinkaya İlköğretim Okulu ve Nasrettin Hoca Anaokulu'nda incelemelerde bulundu.

Afyonkarahisar Uydukent semti Orhan Gazi Mahallesinde Özel İdare yatırımları ile tadilatı süren ve yapımı tamamlanan Ali Çetinkaya İlköğretim Okulu ile Nasrettin Hoca Anaokulu'nda incelemelerde bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Kocakulak ve Meclis üyesi Mehmet Akıncı'ya Orhan Gazi Muhtarı Alaattin Özen eşlik etti.

Ali Çetinkaya İlköğretim Okulu'nda onarımları inceleyen Kocakulak'ı Okul Müdürü Yüksel Varlı ve mahalle halkı karşıladı. Okul ve onarımı devam eden yerleri gezen Kocakulak, Ali Çetinkaya İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Yılmaz Uysal (13) ile bir süre sohbet etti. Kocakulak, Uysal'a "ne olmak istiyorsun" diye sordu. Uysal da inşaat mühendisi olacağını söyledi. Bunun üzerine Kocakulak da Uysal'a tavsiyelerde bulunarak hukuk kuralları içerisinde siyaset yapmasını da istedi.

Nasrettin Hoca Anaokulu'nu da ziyaret eden Kocakulak ve beraberindekileri Anaokulu Müdürü Hülya Teke karşıladı. Anaokulunda 45 minik öğrencisi bulunduğunu Kocakulak'a anlatan Teke, anaokulunun bazı eksikleri olduğunu söyledi.

Anaokulundaki minik öğrenciler ile sohbet eden Kocakulak, beş yaşındaki anaokulu öğrencisi Salih Özek'in doğum günü kutlamasına katıldı. Kocakulak, Özek ile birlikte doğum günü pastasının üzerindeki mumları üfledi. Minik öğrencilere teker teker pasta yediren Kocakulak, Anaokulu Müdürü Hülya Teker ile okul hakkında sohbet etti. Okulun bazı eksiklerini Kocakulak'a anlatan Teke, eksiklerimiz giderilirse minik öğrencilerin sevineceğini söyledi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize yatırım yapıyoruz diyen Kocakulak da, eksikliklerin tamamlanacağını belirtti.

Başkan Ahmet Kocakulak, okul müdürü, çalışanlar ve mahalle sakinleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 17:19:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?