3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

MOBESE'ye takılan ilginç anlar!

AFYONKARAHİSAR MOBESE KAMERALARINA TAKILAN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER

Afyonkarahisar'da faaliyete geçen Kent Güvenlik Sistemi (MOBESE) kameralarında ilginç görüntüler yer aldı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kentin çeşitli yerlerine yerleştirilen MOBESE kameraları, birbirinden ilginç kaza ve olayları yakalıyor. MOBESE görüntülerinde kaza yaparak savrulan araçlardan ambulansa çarpan motosikletten ve motosiklete çarpan yayaya kadar birçok ilginç olay yer alıyor.

Afyonkarahisar'da suç sayısının düşürülmesi ve olaylara kısa süre içinde müdahale etmek amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Merkezi'ndeki (MOBESE) ekipler, muhtelif kavşaklara konuşlandırılan 30 adet 360 derece hareketli kameralarla 24 saat kent merkezini denetliyor. MOBESE Merkezi, birbirinden ilginç kaza ve olayları yakalayarak, saniye saniye kaydediyor. Bu görüntüler arasında motosiklete çarpan bir vatandaş, kaza yaparak savrulan araçlar, süratle kavşaktan geçerken ambulansa çarpan motosiklet sürücüsü ve trafikte yaşanan kural ihlalleri yer alıyor.

 

YAYA MOTOSİKLETE ÇARPTI

Dikkat çeken görüntüler arasında, kentin en işlek caddelerinden biri olan Kurtuluş Caddesi'nde karşıdan karşıya geçmek için hızla yola doğru koşan yayanın, motosiklet sürücüsüne çarpması da var. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yere yığılırken, motosiklete çarpan yaya ise hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Bir diğer görüntüde ise, Fatih Kavşağı'nda hızla seyreden motosiklet sürücüsü, bir trafik kazasına yetişmeye çalışan ambulansa çarpıyor. Yaralanan motosiklet sürücüsüne, çarptığı

ambulanstaki sağlık görevlileri müdahale ediyor.

AFYONKARAHİSAR MOBESE KAMERALARINA TAKILAN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER
AFYONKARAHİSAR MOBESE KAMERALARINA TAKILAN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER
İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2009 Cumartesi 10:17:01
Güncelleme :7 Kasım 2009 Cumartesi 13:38:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?