2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Modern otogar için geri sayım

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerinden oluşan heyet çalışmaları son aşamaya gelen Şehirlerarası Otobüs Terminalinde temaslarda bulundu.


Şehirlerarası Otobüs İşletmecileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Altınkaya ve garaj esnafı tarafından karşılanan Başkan Kaptan, ve beraberindekiler bir süre terminalde incelemelerde bulundular.


Otogar esnafının bir araya gelmesi konusunda uzun uğraşlar verdiklerine dikkat çeken Başkan Kaptan, "Arkadaşlarımızın bir araya gelerek böylesi modern bir terminali Afyonkarahisar'a kavuşturmaları takdire şayandır. Kendilerini bu birlik ve beraberliklerinden dolayı kutluyorum. Kısa süre içerisinde hizmete girecek terminalde esnafımızın dışardan ilimize gelecek konuklarımıza en kaliteli ve en güzel hizmeti vereceğine inanıyorum" dedi.


Şehirlerarası Otobüs İşletmecileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Altınkaya ise Belediye Başkanı Kaptan'ın girişimleriyle bir araya gelerek modern ve Afyonkarahisar'a yakışır bir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni ilimize kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek bu konuda kendilerine destek olan Başkan Kaptan'a teşekkür etti.
w

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 17:28:43
Güncelleme :6 Eylül 2008 Cumartesi 17:42:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?