3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Müftü Kemaloğlu'na veda yemeği

Karaman'a atanan Afyonkarahisar İl Müftüsü İlhami Kemaloğlu için Çakmak Marble Otel'de bir veda yemeği verildi.

Altı yıldır Afyonkarahisar İl Müftülüğü görevini yürüten İlhami Kemaloğlu, tayininin Karaman İl Müftülüğüne çıkması üzerine müftülük personeli ve din görevlileri tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Afyonkarahisar'da altı yıl hizmet yaptığını ifade eden İlhami Kemaloğlu, kendi kabiliyeti ile hizmet vermenin gayreti içerisinde olduğunu ifade etti.

İlhami Kemaloğlu, Afyonkarahisar'da unutamayacağı hatıraları olduğunu belirtti. Aslında sözün bittiği yerde olduklarını anlatan Kemaloğlu, şöyle konuştu: "Yani konuşmanın veya konuşmaların zor olduğu zor yapıldığı bir noktadayız. Veda kelimesi içerisinde zaten hüzün var. Altı yıllık zaman içerisinde bir arada olmanın hazzını, bir arada olmanın mutluluğunu ve hizmet yapmanın aşkını hep beraber yaşadık. Her şey geçici, her şey yok olucu ve hiçbir şey Allah'ın zatından başka kalıcı değil. Bir yerden bir yere nakletme, bir yerden bir yere gitme tayin olayı ise herkesin pek iyi bildiği gibi memurun kaderinde var olan bir şeydir. Yani sürekli bir değişim, sürekli bir değişiklik yaşıyoruz. Ben sonuçta bir devlet memuruyum. Dolayısıyla benim içinde tayin geçerli."

Afyonkarahisar'da altı yıllık zaman içerisinde kendi kabiliyeti nispetinde, kendi çapında bir hizmet vermenin anlayıp becerebildiği kadarı ile hizmet vermenin gayreti ve çabası içerisinde olduğunu anlatan Kemaloğlu, şunları söyledi: "Afyonkarahisar Müftülüğü olarak yaptığımız hizmetler düşünüldüğü zaman küçük hizmetler olarak görülüyor. Fakat bu hizmetler çok küçük değil, büyük hizmetlerde yapılabilir. Biz altı yılda bu kadarını yapabildik. Daha büyüğünü düşündük. Ama inşallah bizden sonra görev alacak arkadaşlarımız büyük düşüncelerini hayata geçirirler."

Kemaloğlu'nun konuşmasının ardından sofra duası yapıldı. İlhami Kemaloğlu'na altı yıl boyunca Afyonkarahisar'a yaptığı hizmetlerden dolayı müftülük personeli ve din görevlileri tarafından bir plaket takdim verildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 16:50:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?