2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Nakliyecilerin sorunları masaya yatırıldı

Afyonkarahisar Nakliyatçılar ve Komisyoncular Sitesi (AFNAK) yönetimi, üyeleriyle yaptığı toplantı ile sektörde yaşanan sorunları masaya yatırdı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar Nakliyatçılar ve Komisyoncular Sitesi Başkanı Ramazan Şenel, artan petrol fiyatlarının kendilerini olumsuz yönde etkilediğini söyledi. 

Yedek parça ve lastik fiyatlarının yüksek olduğundan yakınan Başkan Şenel, "Deniz ve hava taşımacılığı gibi bazı sektörlere yapılan iyileştirmelerin biz nakliyatçılara da uygulanmasını istiyoruz. Devletin verdiği H1 belgesi K ve R belgelerine yatırdığımız meblağın karşılığını göremiyoruz. Bu belgeler sadece duvarları süslüyor. Buradaki nakliyatçı esnafı olarak Afyonkarahisar'ın yükünü tüm Türkiye ve dünya ülkelerine nakliye yapıyoruz. Garajımız açılalı 5 yıl olmasına rağmen şehirden buraya ulaşım oldukça sorunlu oluyor. Yeni gelen toplu taşıma araçlarından yararlanmak istiyoruz" dedi. 

Toplantıda konuşan 57 Nolu Yeni İscehisar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Baki Dikmen ise pahalı mazot, haksız rekabet ve verilen belgelerin işe yaramamasından yakındı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 17:17:16
Güncelleme :30 Temmuz 2008 Çarşamba 17:25:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?