4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Ödüller sahiplerini buldu

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ATSO 4. Spor Oyunları ödül töreni dün akşam Hıdırlık Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Yaklaşık iki hafta süren spor oyunlarında yapılan 11 dalda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan ödül töreninde ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser'in açılış konuşması yaptı.

AKÜ Halk Dansları Topluluğu'nun yöresel oyunlarının hemen sonrasında ise ödül törenine geçildi. Törene katılan protokol üyeleri tarafından yaklaşık iki hafta süren spor oyunlarında yapılan 11 dalda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. AKÜ Dans Topluluğu'nun kolbastı şovunun renk kattığı ödül töreni Türk Halk Müziği konseri ile sona erdi. Yüzlerce kişinin katıldığı tören gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

"SPOR OYUNLARI ÇALIŞANLARIMIZI BİR NEBZE OLSUN STRESTEN UZAK TUTMAKTIR"

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO 4. Spor Oyunları ödül töreninde yaptığı konuşmada şunları dile getirdi; "ATSO olarak amacımı spor oyunları aracılığıyla sporun bütünleştirici ve sosyalleştirici yönünden yararlanmak üyelerimizin ve çalışanlarımızın iş hayatının stresinden bir parça da olsa uzaklaştırmaktır. Bildiğiniz gibi bize ait olmayan ama etkileriyle boğuştuğumuz bu küresel kriz ortamında moral motivasyonun önemi bir kat daha arttı. Bu nedenle bizler de iş yaşamının gerginliğini bir kenara bırakıp rekabet kazanmak kaybetmek gibi benzer kuralları olan sporun eğlenceli rekabete rağmen birleştirici yanından faydalandık. Takım ruhunu yaşarken birlik ve beraberliğin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey olmadığını bir kez daha gördük" diyerek konuştu. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

KATILIM YOĞUN OLDU
Hıdırlık Açık Hava Tiyatrosu'nda yapılan ödül törenine MHP Afyonkarahisar Milletvekili Abdülkadir Akcan, Vali Yardımcısı Ömer Adar, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol, Baro Başkanı Mümtaz Akıncı, AKÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Şevik, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte çok sayıda Afyonkarahisarlı katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 13:58:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?