1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Öğrencilerden örnek davranış

ÖĞRENCİLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Afyonkarahisar Işıklar Beldesi’nde bulunan Kocatepe İlköğretim Okulu'nun başlattığı yardım kampanyası ile Elazığ'daki depremde zarar gören okullara giyecek ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulunuldu.

Afyonkarahisar merkeze bağlı Işıklar Beldesi'ndeki Kocatepe İlköğretim Okulu yönetimi ve Okul Aile Birliği işbirliğinde, Elazığ'da meydana gelen depremde zarar gören ilköğretim okullarındaki öğrenciler için başlatılan yardım kampanyası sona erdi. Okulun bahçesinde toplanan 100 paket kargo şirketi aracına yüklenerek Elazığ'a gönderildi.

FİDAN DİKTİLER

Kocatepe İlköğretim Okulu’nun başlattığı yardım kampanyasında toplanan giysi ve kırtasiye malzemelerinin Elazığ’a gönderilmesi nedeniyle okul bahçesinde düzenlenen törene katılan Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, İl Çevre ve Orman Müdürü Hidayet Şen, Işıklar Belediye Başkanı Erol Özağıl, öğretmenler ve öğrenciler daha sonra okulun bahçesine çam fidanı dikti.

ÖĞRENCİLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
ÖĞRENCİLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 15:09:04
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 09:39:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?