30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Öğrencilerden Vali Dilek'e ziyaret

Afyonkarahisar Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Muammer Emici, okul öğretmeni Duygu Helvacıoğlu ile öğrenciler Doğan Keser ve Yasemin Çelik, Vali Muzaffer Dilek'i makamında ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında konuşan Vali Dilek, öğrencilere, eğitim döneminde Afyonkarahisar'ın gerek somut olmayan kültür varlıklarının gerekse fiziksel mekanların korunmasından örnekler verilerek anlatılmasını istedi. Kültür varlıklarının korunması konusunda herkesin bir şeyler yapabileceğini belirten Vali Dilek, "Tarihi kentlerde yaşayan çocuklara sorumluluklarının en iyi biçimde anlatılması gerekmektedir. 

Bu nedenle bana yapılan bu ziyaret çok anlamlı ve güzel bir ziyarettir" diye konuştu. 

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Muammer Emici ise, okulun restorasyonu ile diğer ihtiyaçlarının karşılanmasındaki desteklerinden dolayı Vali Muzaffer Dilek'e teşekkür etti. Emici, "Okullarındaki eğitim öğretim kalitesinin eski dönemlerdeki durumuna yükseltilmesi için çok çalışacağız. Ayrıca kültür varlıklarının korunması için öğrencilere gerekli bilgileri aktarılacağız" şeklinde konuştu. 

Vali Dilek, ziyarete katılan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü, öğretmen ve öğrencilere kenti tanıtıcı kitaplar ile müzik CD'leri hediye etti.
iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 17:55:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?