30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Öğrencilere koşu eziyeti

Afyonkarahisar'da düzenlenen atletizm müsabakalarına katılan öğrencilerin bazıları, soğuk hava nedeniyle koşu sonunda baygınlık geçirdi. Dereceye giremeyen öğrenciler ağlarken, ayağına çelme takılarak yere düşürülen ve dudağı patlayan bir öğrenci, dakikalarca hastaneye götürülmeyi bekledi. 

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere 3 kategoride düzenlenen ve Erkmen Yolu'nda yapılan koşuya, Afyonkarahisar merkez, ilçe ve köylerden yaklaşık 200 ilköğretim okulu öğrencisi katıldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren, öğretmenleriyle birlikte koşu alanına gelen öğrenciler, burada soğuk havada uzun süre bekledi. Birçok öğrenci titreyerek koşu saatini beklerken, koşu sonunda ise bazı öğrenciler baygınlık geçirdi. Koşu sırasında fenalaşan öğrencilere ilk müdahale, 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı.

 Bu arada, koşuda ayağına çelme takılarak yere düşürülen ve dudağı patlayan bir öğrenci, dakikalarca hastaneye götürülmeyi bekledi. Bir görevli tarafından uzun süre dolaştırılan öğrenci, daha sonra koşunun bitiş noktasına 100 metre mesafede bulunan Park Hospital'a götürüldü. Dudağına dikiş atılan öğrencinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bin 200, bin 500, 3 bin ve 5 bin metre yapılan koşuların sonunda dereceye giren öğrencilere ödül verildi.
iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2006 Cumartesi 16:14:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?