1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Öğrencilere trafik eğitimi

AFYONKARAHİSAR'DAKİ ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Müdürlüğü ekipleri tarafından ilköğretim okulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Afyonkarahisar il merkezindeki Kadayıfçıoğlu İlköğretim Okulu'nda verilen trafik eğitimine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Eğitim ile ilgili açıklama yapan görevli trafik polisi Hayati Kara, trafik eğitiminde, yayaların uyması gereken kurallar, emniyet kemeri takılması, araçlarda çocukların arkaya oturması hakkında bilgi verildiğini ve okul servis araçlarında uyulması gereken kuralların anlatıldığını kaydetti. Kara, trafik eğitimlerinin belirli program dahilinde verilmeye devam edeceğini söyledi.

Öğrencilere verdiği eğitimde, çocukların araçlarda arka koltukta oturmaları gerektiğini dile getiren trafik polisi Kara, anne ve babaların bu konuda hassas olmaları gerektiğini belirtti. Öğrencilere trafik eğitimi veren görevli trafik polisi Hayati Kara'ya Ömer Taş eşlik etti. Kaya ve Taş'ın diğer ilköğretim okullarında da eğitim verecekleri öğrenildi.

AFYONKARAHİSAR'DAKİ ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 18:34:03
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 10:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?