1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Öğretmenlerden anlamlı ziyaret

ÖĞRETMENLERDEN ŞEHİT BABASINA ZİYARET

Afyonkarahisar Çavdarlı Şehit Er Hüseyin Öğüt İlköğretim Okulu öğretmenleri, şehit er Hüseyin Öğüt'ün babasını ziyaret etti.

Çavdarlı Şehit Er Hüseyin Öğüt İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Diyar ve öğretmenler şehit babası Fehmi Öğüt'ü evinde ziyaret etti. Okul Müdürü Diyar, "Türk milleti vatanını her zaman baş tacı yapmıştır. Bu uğurda nice canlar vermiştir. Analar, babalar evlatlarını karşılıksız vatanlarına feda etmiştir. Her ana, baba vatan sağ olsun demiştir. İşte biz böyle bir milletin mensuplarıyız. Bizler için canlarını veren şehitlerimizi unutmadığımızı ayrıca ateşin düştüğü yeri yakmadığını bizim de vatan için canını veren her evladımızı yüreklerimizde yaşattığımızı göstermek için Fehmi Amcamın derdine ortak olmaya geldik" dedi.

Şehit babasına bir müjde veren Diyar, "Devletimiz okulumuza şehidimizin ismini vererek onu yaşatmaktadır. Burada Fehmi amcama bir müjde daha vereyim. Bizim okul olarak muhtarlığın verdiği arazide oluşturacağımız ormanlık alana yine şehidimizin ismini vereceğiz. Onu yeşerecek o fidanlarla da yaşatmak istiyoruz" dedi.

Şehit babası Fehmi Öğüt ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vatan sağ olsun. Ziyaretinizle bizleri mutlu ettiniz. Bu vatan sınırları içinde yaşayanlar vatanı için canlarını feda edenleri unutmazlar. Yavrumun ağaçlarını gelip ben de sizlerle dikerim. Milletimiz var olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İbrahim Diyar, şehit babasına çiçek verdi.

ÖĞRETMENLERDEN ŞEHİT BABASINA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2010 Perşembe 18:32:02
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 17:33:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?