4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Önce eşine sonra kendine sıktı

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde ayrı yaşadığı eşi ile çocuklarına aldığı bisiklet yüzünden tartışan şahıs, eşini vurduktan sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, iki çocuğu ile birlikte eski eşi Arif S.'den (40) ayrı yaşayan Şaziye S., ablasıyla oturduğu Çay ilçesinden anne ve babasının mezarını ziyaret etmek için Sultandağı ilçesine bağlı Yakasenek beldesine geldi. Şaziye S. (38), mezarlık dönüşü ayrı yaşadığı eşi ile karşılaştı. Arif S., genç kadına çocukları için aldığı bisikleti vermek istedi.

Şaziye S. ise bisikleti, ablası ile birlikte yaşadığı Çay ilçesine götüremeyeceğini söyledi. Çıkan tartışmanın ardından Şaziye S., belde merkezine yürümeye devam etti. Eşini takip eden Arif S., Ardınç mevkiinde bir kez daha eşi ile konuşmayı denedi. Çocuklarına aldığı bisikleti götürmesini isteyen Arif S., yeniden hayır cevabını alınca tartışma başladı.

Yanında bulunan silahı eşinin çenesine dayayarak ateşleyen Arif S., daha sonra silahı kendine doğrulttu. Kafasına ateş ederek intihar eden Arif S., olay yerinde hayatını kaybetti. Silah seslerini duyan köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, genç kadını ağır yaralı olarak buldu.

Şaziye S. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 12:19:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?