3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Oteller bayrama hazır

Ramazan Bayramı öncesi Afyonkarahisar'da termal otellerin programları belli olmaya başladı.

Ramazan Bayramı'nın ikinci gecesi Oruçoğlu Termal Otel'de Işın Karaca sahne alırken, aynı gün İkbal Termal Otel'de Seda Üren sahne alacak. Korel Termal'de ise Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisi konser verirken, 3. gün Nihat Hatipoğlu manevi duygular yaşatacak.

Ramazan Bayramı tatilinin Sonbahar mevsimine denk gelmesi nedeniyle Türkiye'nin farklı il ve ilçelerindeki kaplıcalar büyük ilgi gördü. Kaplıcaları ile ünlü Afyonkarahisar'daki termal otellerin tümü dolu. Ramazan Bayramı nedeniyle irili ufaklı tesislerin doluluk oranı yüzde 100'e yaklaştı. Müşterilerine yönelik özel paketler hazırlayan oteller, bayram süresince türkü geceleri, çocuklar için özel animasyonlar, şehir merkezine Frig Vadisine günü birlik turlar düzenleyecek.

Korel Termal Otel'de bayramın 2. günü Safiye Soyman ve Faik Öztürk sahne alacak. Neşeli çift söyleyecekleri hareketli parçalarla geceye katılanları coşturacak.

Korel Termal'in konuklarına büyük bir sürprizi ise Nihat Hatipoğlu olacak. Konuklarına Ramazan Bayramını daha anlamlı geçirtmek isteyen Korel Termal, gönüllere hitap eden Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu ile tatilcileri buluşturacak. Korel Termal konukları Hatipoğlu ile doyumsuz bir manevi iklimi yaşayacaklar. Korel Termal de üç günlük bayram sürecinde 3-4-5 günlük paketler söz konusu. Üç günlük paketlerde kişi başı 174 TL'den başlarken, dört günde 164 TL, 5 günlük süreçte ise fiyat 154 TL olarak belirlendi.

Oruçoğlu Termal Otel'de Ramazan Bayramı Gala Gecesi'nde Işın Karaca'nın sahne alması bekleniyor. Otellere eğlenmeye gelen ailelerin çocuklarının da çeşitli aktivitelerle eğlenmeleri sağlanacak.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 00:06:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?