1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Otobüse bindi otomobil kazandı

OTOBÜSE BİNEREK OTOMOBİL KAZANAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ARABASINI TÖRENLE ALDI

Afyonkarahisar'da, şehir içi toplu taşıma firması Turex Turizm AŞ'nin 'Yükleyen Kazanıyor' kampanyasında yapılan çekilişte büyük ödülü kazanan üniversite öğrencisi Eda Sürücü'ye, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde (AKÜ) düzenlenen törenle arabası teslim edildi.

Afyonkarahisar'da özel halk otobüslerinde kullanılan Turex kart kullanıcıları için düzenlenen 'Yükleyen Kazanıyor' hediye çekilişi kampanyasında şanslı 05961 numara ile 2010 model Dacia marka arabayı, AKÜ Türk Dili ve Edebiyatı 1. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Eda Sürücü kazanmıştı. AKÜ Rektörlüğü binası önünde düzenlenen törenle Sürücü'ye arabası teslim edildi. Törene Rektör Prof. Dr. Ali Altuntaş, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Nejat İmirzalıoğlu, firma yetkilileri Aydın Erdoğan ve Nuri Yeşilçayır ile

Sürücü'nün ailesi ve arkadaşları katıldı. Kazandığı arabanın anahtarını AKÜ Rektörü Altuntaş'ın elinden alan Sürücü, ilk iş olarak ehliyet alacağını dile getirdi. Rektör Altuntaş ise öğrencisini tebrik etti. Firma yetkilisi Aydın Erdoğan ise, bu tür kampanyaların devam edeceğini söyledi. Törene katılanlar daha sonra araç başında hatıra fotoğrafı çektirdi.

OTOBÜSE BİNEREK OTOMOBİL KAZANAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ARABASINI TÖRENLE ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 20:24:04
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 01:54:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?