2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Otobüsle kamyon çarpıştı

Afyonkarahisar'da öğrencileri taşıyan bir otobüsle kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 21'i öğrenci toplam 29 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Ankara'daki özel bir kolejin öğrencilerini Antalya gezisine götüren ve Ankara'ya dönmek üzere yola çıkan Muharrem A.'nın kullandığı 06 VCU 06 plakalı otobüs ile Halil S.'nin idaresindeki 07 TU 012 plakalı kamyon, Isparta-Afyonkarahisar Karayolu'nun Keçiborlu ile Dinar ilçeleri arasındaki İncesu beldesi yakınlarında çarpıştı. Kazada, aralarında Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü Hilmi Bengi'nin oğlu Burak Bengi'nin de bulunduğu 21'i öğrenci, toplam 29 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar içinden kimlikleri belirlenenler şunlar:


"Ufuk Caddar (muavin), Burcu Adalı (öğretmen), Devrim Ayhan (öğretmen), Zerrin Doğrusöz (öğretmen), Cihat Şen (öğretmen), Halil S. (şoför), Hikmet Dadak (muavin), Uğur Aydın, Burak Bengi, Can Aktaş, Buğra Şöhretoğlu, Ahmet Yazıcı, Tunç Özkuş, Burcu Yeğin Altay, Ayşegül Köyce, Halil Kala, Naz Ercan, İsmail Can, Melih Aksure, Kaan Kantekin, Serel Aslan, Simge Ceylan, Volkan Kamacı, Anılcan Özdemir, Doğan Can Cebil, Umut Öztürk ve soyisimleri belirlenemeyen Salih ve Emre (öğrenci)". Kazada yaralanan öğrencilerin büyük bölümünün ayakta tedavi edildiği, diğerlerinin de sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bu arada, kazadan sonra öğrencilerin yakınları Ankara'dan olay yerine gelmek üzere yola çıktı. Dinar Kaymakamlığı'nın ayakta tedavi edilen öğrencilerle yakınlarının kalması için Dinar Öğretmenevi ile Polisevi'ni tahsis ettiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2008 Salı 21:44:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melıh askura IP: 88.228.220.xxx Tarih : 2.02.2008 14:02:30

ucuz atlatılmıs bır kaza...