2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Oyuncak sevinci

Mattel ve Borusan Lojistik’in, Türkiye genelinde kimsesiz çocuklara oyuncak dağıtmak için başlattığı kampanya çerçevesinde Afyonkarahisarlı çocuklar oyuncaklarına kavuştu.

Afyonkarahisar Çocuk Esirgeme Kurumu yuvalarında kalan kimsesiz çocuklara oyuncaklar, Borusan Lojistik’in yetkilileri ve gönüllü çalışanları tarafından dağıtıldı. 2 ay sürecek kampanyada, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu yuvalarındaki 9 bin 500 civarında çocuğa yaklaşık 26 bin oyuncak dağıtılacak.

Kampanyada, Borusan Lojistik’in Mattel oyuncaklarını taşıyan aracı Türkiye’deki 92 Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu yuvasını ziyaret edecek. Oyuncak kampanyasında 0-14 yaş arası 9 bin 500 çocuğa, aralarında Batman, Barbie bebekler ve Hotwheels yarış otomobillerinin de bulunduğu 26 bin oyuncak hediye edilecek. Mattel oyuncaklarını çocuklara götürecek olan Borusan Lojistik aracı özel olarak tasarlanıp resimlendirilirken, yurt genelindeki yuvalara oyuncak götürmek için 250 bin kilometre yol kat edecek.

Borusan Lojistik yetkilileri, çocuklara hediye edilecek oyuncakları da çeşitleri ve yaş gruplarına göre ayırarak paketliyor. Kampanyada dağıtılacak oyuncakların yaklaşık 500 bin Euro değerinde olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2005 Cuma 12:05:44
Güncelleme :1 Nisan 2005 Cuma 13:53:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?