2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Öz kızına tecavüzden tutuklandı

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde, öz kızı 16 yaşındaki M.Y.'ye tecavüz etmekle suçlanan 38 yaşındaki S.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Sandıklı'nın Kusura Beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan M.Y., geçen hafta Sandıklı Jandarma Karakol Komutanlığı'nı arayarak, sürekli alkol alan babası S.Y.'nin kendisine 1.5 yıldır defalarca tecavüz ettiğini iddia etti.

Beldeye gelen jandarma ekibi, olayla ilgili soruşturma yaptıktan sonra baba S.Y.'yi gözaltına aldı. Sandıklı Devlet Hastanesi'nde muayene edilen M.Y.'nin vücudunda tecavüz bulgularına rastlandı. S.Y., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Afyonkarahisar Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. M.Y. ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kız yetiştirme yurtlarından birine yerleştirildi.


Komşuları, aslen Kızık Beldesi'nden olan S.Y.'nin 20 yıl önce Kusura Beldesi'nden F.Y. ile evlenerek buraya yerleştiğini, devamlı bir işi olmadığını, günübirlik işlerden elde ettiği kazançla da içki aldığını iddia etti. Evin geçimini ise S.Y.'nin eşi 35 yaşındaki F.Y. ile ilkokuldan sonra eğitimine devam etmeyen M.Y.'nin başkalarının tarlalarında çalışarak sağladığını söyleyen komşuları, çiftin 13 yaşında F.Y. adlı bir kızları ile 11 yaşında K.Y. isimli bir oğullarının bulunduğunu söyledi.

milliyet
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 20:22:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
güvenç onay IP: 88.251.0.xxx Tarih : 10.06.2008 11:08:38

Ya Modern bir cumhuriyetciyim Fakt Bu Durumlarda Lütfen Şeriati BEş Dakikalık da Olsa Böylelerinde Uygulamak Gerekir. Yazık Ya Hendi Kızına Nasıl Geleceğni Karartır.