4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Özürlülere malzeme yardımı sürüyor

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Şenel, yurt dışından dernek üyeleri için 385 malzeme temin ettiklerini belirtti.

Derneklerinde bulunan sakat ve özürlülere yardımcı olabilmek için mücadele ettiklerini söyleyen Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Şenel, yurt dışından temin ettikleri ve hayırsever vatandaşların destekleri ile ihtiyacı olan sakat ve özürlüğe 385 malzeme yardımında bulunacaklarını belirtti.

Derneklerinde solunum yetmezliği sorunu olan hastalara da oksijen tüpü de vereceklerini vurgulayan Şenel,"Derneğimizde kayıtlı olan sakat ve özürlü kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Dernek üyelerimizin bazı ihtiyaçları vardı. Bunun için bazı girişimlerde bulunduk. Girişimlerimiz sonucu yurt dışında yaptığımız araştırma ve çalışma sonrası derneğimize fayda sağlayacak bazı malzemeleri derneğimize getirdik. 385 parçadan oluşan malzemeler ihtiyacı olan dernek üyelerimize dağıtacağız” dedi.

32 oksijen tüpü, 30 çift baston, 50 çift yatak, 95 sakat arabası, 120 yürüteç, 13 akülü araba, 9 sakat tuvaleti, 5 çift sakat ayakkabısı, 2 çift spor aleti, 5 hasta kaldırıcı, 7 sakat araç yürüteci, 2 protez ayak, 3 eşofman ve 12 hasta yatağının ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtılacağını kaydeden Şenel, hayırsever vatandaşların desteklerini beklediklerini de sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 12:27:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?