4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Pancar'a teşekkür ziyareti

Afyonkarahisarspor'un yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri kongreden sonra işadamı A.Salim Pancar'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Afyonkarahisarspor'un yeni yönetim ve denetim kurulu Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile kulübün Onursal Başkanı A.Salim Pancar'ı ziyaret etti.Başkan Çoban ve işadamı Pancar, Afyonkarahisarspor'un lige katılabilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade ettiler.

Kulübün 2.5 milyon TL.'ye yakın borcu bulunduğunu belirten Onursal Başkan A.Salim Pancar, "Şu anda ilk yapılacak iş teknik heyet ve kadroyu oluşturup onlara iyi bir çalışma ortamı sağlayabilmektir. İlerleyen günlerde de hem takımın daha iyi yerlere gelebilmesi, hem de yavaş yavaş borçların ödenmesi için çalışmalar başlatılmalı" dedi.

Ziyaretin ardından Atatürk Stadı'nı da gezen Onursal Başkan Pancar, kapanmak üzere olan bir kulübün yaşatılabilmesi için başta Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile Afyonkarahisar Milletvekilleri olmak üzere Vali Haluk İmga ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın da destekleri ile Afyonkarahisarspor'un sorunlarının çözülmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 13:02:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?