3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Parti bayrakları Afyon'u elektriksiz bıraktı

Afyon'da siyasi partiler tarafından direklere gelişi güzel asılan bayraklar, kısa devre yaptırarak elektriklerin kesilmesine neden oldu. Bir elektrik direğinde meydana gelen patlama sonucu Afyon'un yarısı elektriksiz kaldı.
Edinilen bilgiye göre, Vilayet Kavşağı'ndaki bir elektrik direğine siyasi partiler tarafından rastgele asılan propaganda bayrakları, direkteki izalatörleri çatlatarak kabloların kopmasına neden oldu. Olayın ardından bazı partilere ait bayraklar yanarken, Afyon'un büyük bir kesiminde elektrikler kesildi.
TEDAŞ'a bağlı ekipler, kısa sürede olay yerine gelirken, çevredeki vatandaşlar çalışmaları meraklı gözlerle izledi. Elektrik tellerinde asılı bulunan ve direkte meydana gelen patlamanın ardından aşağıya düşen parti bayrakları bir TEDAŞ aracına konularak götürüldü.
Arızanın meydana geldiği yerde bulunan ANAP Afyon Belediye Başkan Adayı İsmail Ekşi, duruma tepki gösterdi. Parti olarak bayrak asmaya karşı olduklarını ifade eden Ekşi, "Biz hiçbir yere bayrak asmayacağız. İnşallah diğer arkadaşlarımız da bu konuda duyarlı olur. Bu kadar reklama ve afişe gerek yok. Halk zaten oyunu kime vereceğini biliyor" dedi.
ATA GÜNDÜZ KURŞUN - AFYON (İHA)
Yayın Tarihi : 17 Mart 2004 Çarşamba 21:21:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?