1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Petermann'ın av merakı

HAMM BELEDİYE BAŞKANI PETERMANN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Almanya'nın Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği'ni ziyaret etti.

Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann ile Hamm Belediyesi Sosyal İşler Başkanı Teodor Hesse, Uyum Meclisi Başkanı Muharrem Uslubaş ile Tercüman Zafer Sezer'in bulunduğu heyet Afyonkarahisar'daki Avcılık faaliyetleri hakkında dernek yetkililerinden bilgiler aldı. Avcılığa ilgi duyduğunu ve boş vakitlerinde ava çıktığını anlatan Teodor Hes

se, avcılığa başlama hikayesini anlattı. İlk kez bir arkadaşı ile gittiği ava ilgi duymaya başladığını ve zaman buldukça da ava gittiğini ifade eden Hesse, "Afyonkarahisar ile kardeş şehiriz. Bu anlamda uzun yıllardan beri ortak çalışmalarımız var. Birçok sosyal proje geliştirdik ve bunlar üzerinde çeşitli çalışmalar yaptık. Hobi olarak at binme sporu yapıyorum. Benim avcılıkla ilgilenen bir arkadaşım var. Beni de bir keresinde ava götürdü. Ben de daha sonra ava çıkmaya başladım. Fakat orada böyle her zaman bize bu imkanlar sunacak yerler olmadığından dolayı neler yapabiliriz diye düşünürken, Afyonkarahisar aklıma geldi. Birlikte av partisi düzenleyebiliriz diye düşündüm. Bizim Afyonkarahisar Belediyesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi ile çalışmalarımız var. Bu çalışmalara paralel olarak böyle bir etkinliği de çalışmalarımıza katarsak daha iyi olur diye düşündüm" şeklinde konuştu.

Avcılık ve Atıcılık Kulübü İhtisas Kulübü Derneği Başkanı İlker Soğukpınar ise Afyonkarahisar'daki avcılık faaliyetleri hakkında heyeti bilgilendirdi. Ziyarette, Avcılık ve Atıcılık Kulübü İhtisas Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Lokman Meydan, Sabri Toktaş, Günay Kart, Ahmet Suat Taştan da katıldı.

HAMM BELEDİYE BAŞKANI PETERMANN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 14:21:04
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 09:25:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?