1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

PMYO öğrencilerine seminer

POLİS OKULU ÖĞRENCİLERİNE RAM'DAN DESTEK EĞİTİM

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) öğrencilerine, Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Nihat İnan ve Psikoloji Danışmanı Hüseyin Bircan Odabaş tarafından "Sınav Kaygısıyla Baş Etme Yolları" konulu eğitim semineri verildi.

Afyonkarahisar PMYO Konferans Salonunda düzenlenen programa, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Şahin, polis amirleri ve çok sayıda polis adayı katıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Nihat İnan, kendinden kısaca bahsederek İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Bölümünde 1999 yılından beri çalışmakta olduğunu söyledi. Şu an Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevinde olduğunu anlatan İnan, şöyle konuştu: "Psikolojiyle ilgili konularda, Afyonkarahisar'ın duyarlılığının, eğitimle ilgili konularda Afyonkarahisar'ın duyarlılığının her geçen gün arttığını görmek bizi mutlu ediyor. İşin aslını söylemek gerekirse, Polis Meslek Yüksekokulu da bu konuda eğitime verdiği önemle Afyonkarahisar'a çok büyük katkı sağladı. Kendi kişisel gelişimimiz, toplumun gelişimi ve ülkenin geleceği adına eğitimi önemsemek aslında her Türk vatandaşının en önemli görevidir. Bu vesileyle sizi Milli Eğitim Bakanlığı'nın projesiyle tanıştırmak istiyorum. Bu projenin şu an

il koordinatörü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız İbrahim Çakal'dır. Biz de bu konuyla ilgili bilgilendirme çalışmalarında aktif rol alıyoruz."

Müdür İnan, polis adaylarına "Her Engeli Aşar" adlı bir sinevizyon eşliğinde bir sunum izletti. Programın ardından PMYO Müdürü Hasan Şahin tarafından konuşmacı olarak katılan RAM Müdürü Nihat İnan ve Psikoloji Danışmanı Hüseyin Bircan Odabaş'a birer teşekkür belgesi takdim edildi.

POLİS OKULU ÖĞRENCİLERİNE RAM'DAN DESTEK EĞİTİM
POLİS OKULU ÖĞRENCİLERİNE RAM'DAN DESTEK EĞİTİM
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 16:36:05
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 15:07:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?