4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Polis amcalar onları unutmadı

AFYONKARAHİSAR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM DESTEKLİ POLİS AMİRLİĞİ, ENGELLİLERİ UNUTMADI

3 Aralık Dünya Engelliler günü'nde polisler, engelli vatandaşları unutmadı. 80'inci Yıl Polis Merkezi ile Afyonkarahisar Toplum Destekli Polis Amirliği'nden polis memurları, Kocatepe Eğitim Okulu'nu ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Afyonkarahisar 80'inci Yıl Polis Merkezi ile Afyonkarahisar Toplum Destekli Polis Amirliği, Kocatepe Eğitim Okulu'nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan 80'inci Yıl Polis Merkezi Amiri Himmet Sabuncu, "Sağlam kişiler olsak da engelli vatandaşlarımızı yerinde görmek istedik. Onları sevindirebilmek için Sosyal Hizmetler Amiri ile birlikte geldik. Vatandaşlarımızın buraya bir gün değil, her gün gelmeleri gerekiyor. Biz de bundan sonra sık sık geleceğiz" dedi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği Komiser Yardımcısı Ebru Topbaş ise 7 aydır Afyonkarahisar'da hizmet verdiklerini söyledi. Topbaş, "Amacımız vatandaşla polis arasındaki ilişkiyi güçlendirmek. Çocuklarımızı sadece bugün değil, diğer günlerde de hatırlamamız gerekir" diye konuştu. Kocatepe Eğitim Okulu Müdürü Durmuş Dağdelen de okulla ilgili bilgi verdi. Dağdelen, engelli vatandaşların, bu okulda geliştirilmeye çalışıldığını söyledi. Dağdelen, okulu ziyaret eden polislere de teşekkür etti. Çocuklara çikolata ikram eden polisler memurları, engelli çocuklarla tek tek ilgilendiler.

AFYONKARAHİSAR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM DESTEKLİ POLİS AMİRLİĞİ, ENGELLİLERİ UNUTMADI
AFYONKARAHİSAR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM DESTEKLİ POLİS AMİRLİĞİ, ENGELLİLERİ UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 17:41:04
Güncelleme :4 Aralık 2009 Cuma 10:23:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?