3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Polis iftarını cesedin başında açtı

Afyonkarahisar'da 3 gün önce evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen yaşlı kadının cesedi bulundu. Polis, iftar saati olması nedeniyle iftarını cesedin başında açtı. 

Cumartesi günü "Teravih namazına gidiyorum" diyerek gece evinden ayrılan Havva Sert (76)'ten bir daha haber alınamadı. Yaşlı kadının hayatından endişe eden yakınları, Kocatepe Karakolu'na giderek kayıp müracaatında bulundu. Havva Sert'in cesedi, dün akşam saatlerinde Kanlıca Mahallesi'ndeki Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait içi boş beton su kanalında bulundu. Kocatepe Karakolu, Cinayet Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri bölgede inceleme yaptı. İlk incelemede, yaşlı kadının tansiyon hastası olduğu, hap kullandığı ve kanalın içine düşerek hayatını kaybettiği tespit edildi. Sert'in kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra kesinlik kazanacağı öğrenildi. 

Bu arada, Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, yaşlı kadının bulunduğu bölgede çalışma yaparken akşam ezanı okundu. Oruçlu olan polisler, kendilerine verilen suyla cesedin başında iftarını açarak işlerine devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 10:15:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ece yilmaz IP: 88.250.65.xxx Tarih : 15.10.2007 16:12:03

ilginç hemde çok ilginç esrarengiz bir olay teraviye gidebilecek kadar aklı başında olan birisi kaybolabilir mi?hadi kayboldu kaybolduğunu anlayan birisi mutlaka yardım ister.