2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Polis teşkilatının 163. yıldönümü

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Natık Canca ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü nedeniyle Vali Haluk İmga'yı makamında ziyaret etti. 

İl Emniyet Müdürü Natık Canca, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Kadir Esir, emniyet müdür yardımcıları İsmail Özel, Nihat Taşkıran ve Hasan Şahin, başkomiser Özlem Börekçi, bazı polisler ve PMYO öğrencilerini makamında kabul eden Vali İmga, polis teşkilatının kuruluşundan bugünlere güçlü bir şekilde geldiğini söyledi. Bu gücün, emniyet müdüründen personeline kadar tüm teşkilatın özverili çalışmaları sayesinde oluştuğuna dikkat çeken İmga, “Bizler sizlerle görev yapmaktan dolayı bahtiyarız. Tüm kamu görevlileri olarak bizler bir bütünüz" dedi. 

İl Emniyet Müdürü Canca ise polis teşkilatı ve jandarmanın kentteki asayiş ve güvenliğindeki başarısının temelinde, İmga'nın kendilerine verdiği desteğin yattığını vurguladı. Ziyarette, Vali İmga'ya çiçek ve şilt takdim edildi. Heyet, Çocuk Esirge Kurumu, Huzurevi ve şehit ailelerini de ziyaret etti.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 11:14:53
Güncelleme :9 Nisan 2008 Çarşamba 11:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?