4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Protokol iftarını çadırda açtı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'na (ATSO) tahsis edilen iftar çadırı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve protokol üyelerini ağırladı.

ATSO tarafından 1. sanayi çarşısında düzenlenen iftar yemeğine Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ATSO Başkanı Serteser, "Biz buranın bedelini ödeyerek Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın da Ramazan'da sanayimizin bu bölgesinde, Küçük Sanayi Sitesi'nde çalışan insanlarımıza, yoldan geçenlere ayrıca fakir fukaraya böyle bir hizmet verme kararı aldık. Çadır, otuz gün boyunca iftarda Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın iftar çadırı olarak hizmet edecek" dedi.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da kentimizin muhtelif yerlerine iftar çadırı kurulduğunu kaydederek günde ortalama 3 bin ile 3 bin 500 kişiye iftar verdiklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2009 Salı 14:04:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?