1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Protokolden Başkent çıkartması

AFYONKARAHİSAR PROTOKOLÜNDEN BAŞKENT ÇIKARTMASI

Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilen Celal Mümtaz Akıncı'ya destek amacı ile Ankara'ya giden Afyonkarahisar protokolü TPAO ve BOTAŞ'ın davetine katıldı.

Afyonkarahisar Vali Haluk İmga ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Anayasa Mahkemesi Üyeliğine seçilen Celal Mümtaz Akıncı'nın yemin törenine katıldı. Vali İmga ve Başkan Çoban ardından Afyonkarahisar'lı olan BOTAŞ Genel Müdürü Fazıl Şenel'in davetlisi olarak öğle yemeğine katıldı. Afyonkarahisar'lı siyasetçi ve bürokratlarla bir araya geldiği yemeğe Milletvekillerinden Sait Açba ve Ahmet Koca, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Mehmet Uysal, Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, RTÜK Üyesi Mustafa Tarlacı katıldı.

TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal, Afyonkarahisar heyeti'ne TPAO'nun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Uysal, Şuhut İlçesi Kayabelen Kasabası'nda yürütülen sondaj çalışmalarının son durumunu hakkında da katılımcıları aydınlattı. BOTAŞ Genel Müdürü Fazıl Şenel ise davetlilerine BOTAŞ'ın çalışmaları hakkında bir sunum yaptı.

AFYONKARAHİSAR PROTOKOLÜNDEN BAŞKENT ÇIKARTMASI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2010 Salı 15:14:01
Güncelleme :19 Ekim 2010 Salı 20:43:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?