2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

PTT 168. yılını kutladı

1840 yılında Posta Nezareti olarak faaliyete başlayan PTT'nin 168. kuruluş yılı tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar'da da büyük bir coşku içerisinde kutlandı.


Afyonkarahisar Utku Anıtı'na PTT Başmüdürü Ceylan Kırmızıgül tarafından çelenk konulması ile başlayan etkinlikler, PTT İdari Sağlık Sosyal İşlem Müdürü Yücel Harman ve Posta Hizmetleri Müdürü Mustafa Çetinkaya'nın Vali Yardımcısı Mustafa Akdoğan'ı ziyareti ile devam etti. Ziyarette PTT'nin teknolojinin gerektirdiği gelişmeleri takip etmesinin son derece sevindirici olduğunu belirten Vali Yardımcısı Akdoğan, bazı alanlardaki eksikliklerin giderilmesi halinde PTT'nin tercih edilebilirliğinin daha da artacağını dile getirdi. Vali Yardımcısı Akdoğan'ın tespitlerinin kendileri için son derece önemli olduğunu kaydeden Başmüdür Kırmızıgül de PTT Kargonun hedefledikleri başarıyı yakaladığını, hedeflerinin ise özel şirketler ile yarışabilir bir ortam oluşturmak olduğunu söyledi. PTT'nin Telekom hizmetlerinin PTT bünyesinden ayrıldığı 1995 yılından itibaren posta alanında eski günlerine dönmek adına büyük bir atılımın içerisine girdiğini ifade eden Kırmızıgül, özellikle 2008 yılının PTT için altın bir yıl olduğunu vurguladı. Kırmızıgül, "Biz şu anda PTT şubelerinde mevduat toplama ve kredi kullandırma dışındaki tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bu da bizim tercih sebebi olmamızı sağlıyor" diye konuştu.

-"VATANDAŞLARIMIZ ADRES DEĞİŞİKLİĞİNİ PTT'YE BİLDİRMELİ"-
Kırmızıgül, özellikle adres değişikliği konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, tüm vatandaşlara çağrıda bulundu. Kırmızıgül, "Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz adres değişikliklerini bizlere mutlaka bildirsinler. Bazen bir adrese götürdüğümüz mektup veya kargo için 3 yer dolaşmamız gerekiyor. Vatandaşlarımız eğer bizleri adres değişiklikleri konusunda bilgilendirirlerse böyle sorunlar ortadan kalkacaktır ve biz de mevcut hızımızı arttırabiliriz" dedi. Ayrıca 168. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında gün içerisinde 168. PTT müşterisi ve işlemi gerçekleştiren personel de ödüllendirildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 23:01:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?