4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Real Madrid Afyon'a gelecek mi?

AK Parti’nin seçim öncesi birçok vaatte bulunduğunu söyleyen MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olan Hayrettin Barut, “İnşallah verdikleri sözleri tutarlar” dedi.

29 Mart 2009 seçimlerinde adaylığını Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) açıklayarak Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olan Hayrettin Barut, ülke ve Afyonkarahisar için çok önem arz eden bir seçimi geride bırakıldığını ifade etti.

Afyonkarahisar tercihini AK Parti'den yana kullandığını belirten Afyonkarahisar eski Belediye Başkan adayı Hayrettin Barut, "Bu yarışta bana oy veren, benimle birlikte yol arkadaşı olan, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm Afyonkarahisar'lı hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Barut, daha sonra ise şöyle devam etti, “Sandığa gidip oy vererek demokrasiye katkıda bulunan tüm hemşerilerime de teşekkür ediyorum. Arzuladıkları yaşanabilir bir kente sahip olmalarını diliyorum. Bizim Afyonkarahisar sevdamız makam koltuk için değil, hizmet içindir. Biz bir var, bir yok oluruz. Bu memlekete hizmet için gün gelir var oluruz, bir gün gelir kendi küllerimizden yeniden doğarız. Ben, Afyonkarahisarlıyım ve MHP'liyim. Afyonkarahisar'da da MHP'de de kiracı değil ev sahibiyim. Belediye başkanlığı görevi benim için kapanmıştır. Siyasette MHP'de var olup görev anlamında başka kulvarlarda yürümeye yol arkadaşımla birlikte devam edeceğim” diye konuştu.

Seçimlerde aldığı 30 bin oyda hiçbir şaibe olmadığını açıklayan Barut, “Bakacağız, 20 bin kişilik statlar yapılacak mı? Real Madrid Afyonkarahisar'a gelecek mi? Atılan bütün projelerin arkasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Bütçe Planlama Komisyonu Başkanı Sait Açba duracaklar mı? Bunu zaman gösterecektir. Değerlendirmeyi ileriye bırakmak lazım, bakarsınız bir gün Real Madrid Afyonkarahisar'a gelir bizde mutluluk duyarız"

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 10:03:45
Güncelleme :2 Nisan 2009 Perşembe 10:11:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?