1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Ruhsatsız silah operasyonu

AFYONKARAHİSAR'DA JANDARMA OPERASYONU

Afyonkarahisar'ın çeşitli belde ve köylerinde yapılan aramalar da ruhsatsız 13 tabanca, 15 av tüfeği ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; jandarma ekipleri, merkeze bağlı Fethibey ve Nuribey beldeleri ile Kızıldağ köyünde, Çobanlar ilçesi Kocaöz beldesi ile Göynük köyünde, Sinanpaşa ilçesi Tınaztepe, Nuh ve Akören beldesinde, İscehisar ilçesi Çalışlar ve Karakaya köyünde, Şuhut ilçesi Senirkent ile Çakırözü köyü yol ayrımında, Bolvadin'in Derekarabağ köyünde, Dinar'ın Tatarlı beldesi ve Duman köyünde, Başmakçı'nın Aşağıbeltarla ve Çığrı köyünde, Çay'ın Karamık beldesinde,

Emirdağ'ın Çiftlik ve Karaağaç köyünde, Hocalar'ın Çepni köyünde ve Evciler ilçesi Baraklı ve Akyarma köylerinde çeşitli adreslerde arama yaptı. Jandarma ekiplerinin yaptıkları aramalar sonucunda, ruhsatsız 13 tabanca, 15 av tüfeği, 209 adet muhtelif çapta fişek, 8 kuru sıkı tabanca ve 15 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2010 Pazartesi 16:24:03
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 09:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?