3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Saha karıştı maç tatil edildi

Afyonkarahisar 2. Amatör Küme'de mücadele eden Karşıyakaspor ile Tınaztepe Belediyespor arasında oynanan futbol karşılaşmasında arbede yaşandı.

Afyonkarahisar 2. Amatör Küme C Grubu'nda aynı puana sahip Karşıyakaspor ile Tınaztepe Belediyespor maçının ikinci yarısında olay çıktı. Maçı 3-0 önde götüren Tınaztepe Belediyesporlu futbolcular ile Karşıyakasporlu futbolcu arasında yaşanan ağız münakaşası bir anda kavgaya dönüştü.

İki takım futbolcuları arasında yaşanan olaya polis ekipleri müdahale etti. Polis ekiplerinin kendilerine biber gazı sıktığını iddia eden Karşıyakasporlu futbolcular, diğer takım oyuncularına polis ekiplerinin müdahalede bulunmadığı söylediler. Karşıyakaspor taraftarları da futbolcularına polis ekiplerinin biber gazı sıkmasına tepki göstererek takımlarını yalnız bırakmadılar.

Karşıyakaspor taraftarları takım ile birlikte alanı terk ettiler. Biber gazının kendilerine sıkıldığını söyleyen futbolcular takım arkadaşları ve kendilerini desteklemeye gelenler tarafından hastaneye götürüldü. Çıkan olaylar nedeniyle hakem maçı tatil etti.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 19:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?