3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Sanayi sitesi esnafından talep yağmuru

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. 2. Küçük Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden Çoban, esnafın sorunlarını dinledi

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, seçim gezileri kapmasında 2. Küçük Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Sanayi esnafının sıkıntılarını dinleyen Burhanettin Çoban, Belediye Başkanı olduğu takdirde uygulayacağı projeleri esnafla paylaştı. 2. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keser, Yönetim Kurulu Üyeleri, Blok Başkanları ve çok sayıda esnaf, AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban'ı büyük bir coşkuyla karşıladılar.

Sorun ve sıkıntılarını aktaran 2. Küçük Sanayi esnafı, Burhanettin Çoban'ın İl Başkanlığı döneminde de kendilerine her konuda yardımcı olmaya çalıştığını belirterek; "Yollarının asfaltlanmasını, Sanayi Sitesi giriş ve çıkışlarının tahliye yollarının bölümlerinin açılmasını, kavşakların sinyalizasyona geçmesini, siteye bir sağlık ocağı açılmasını, polis ve zabıta irtibat bürolarının kurulmasını ve banka şubesi açılmasını" talep ettiler.

Çoban'ın ziyaretinden memnunluklarını dile getiren 2. Küçük Sanayi Sitesi Esnafı Çoban'ın sanayi sitesine ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.

Çoban'a ziyareti sırasında İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Kocakulak, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Sel, Yusuf Balık, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Semai Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Güzeltaş ve partililer eşlik etti.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 13:13:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?