2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Sandıklı'da asfaltlama çalışmaları

Afyonkarahisar' ın Sandıklı ilçesinde, belediye tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.


Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Özpınar, ilçede asfaltlanmadık cadde ve sokak kalmayacağını belirterek, "Belediyeye kazandırdığımız asfalt şantiyesinde üretime başlayarak, 2008 yılı asfalt sezonunu açtık.


Hizmette bugüne kadar mahalle ayrımı yapmadık diyen Özpınar, bundan sonraki süreç içinde de ayrım yapmadan hizmetlerimize devam edeceğiz. Yaşanabilir modern bir Sandıklı oluşturmak için 4 yıldan bu yana gece gündüz demeden tüm ekiplerimizle birlikte organize bir şekilde var gücümüzle canla başla çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz bu hizmetler sonrası vatandaşlarımızın bize olan ilgisi ve sevgisi bizlere en büyük mükafat. Bizler de halkımızdan almış olduğumuz bu destekle bundan sonraki süreç içinde de çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz" dedi


Sandıklı’da altyapı çalışmaları nedeniyle, yollarda bozulmalar olduğunu belirten Özpınar, bozuk yolar, başta sürücüler olmak üzere vatandaşlarımız için sıkıntılara neden oluyordu. Vatandaşlarımızın bizden yoğun asfalt talepleri oluyordu. Ancak asfalt için havanın belirli bir sıcaklığa ulaşması gerektiği için, vatandaşlarımızın taleplerini karşılayamıyorduk. Kendi asfalt şantiyemizin üretime geçmesi ve Sezonun başlaması ile birlikte, vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda asfaltlama çalışmalarına süratle devam edeceğiz."

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 17:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?