1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Sandıklılılar Ankara'da buluştu

SANDIKLILILAR ANKARA'DA BULUŞTU

Sandıklılılar Yardımlaşma, Dayanışma, Araştırma, Tanıtma ve Kalkındırma Vakfı'nın (SAN-VAK) Ankara'da düzenlediği gecede Sandıklılılar gönüllerince eğlendi.

SAN-VAK tarafından Ankara'nın Yenimahalle Belediye Sarayı Nikah Salonu'nda düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Zekeriya Aslan, Çorum Vali Yardımcısı Sefa Çetin, Sandıklı ilçe Kaymakamı Samet Ercoşkun, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyeleri Av. Yusuf Şahan, Süleyman Yıldız, Sandıklı ilçesine bağlı belde belediye başkanları, Sandıklılı bürokratlar, işadamları ve Sandıklılı vatandaşlar katıldı.

 

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ HER ZAMAN YAŞATMALIYIZ"

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, "İlçemizi hak ettiği yere getirebilmek için 29 Mart yerel seçimlerinde halkımızın teveccühüyle Sandıklı tarihinin en genç ve en çok oy alan belediye başkanı olarak seçildim. Yerel seçimler sonrası ilçemizde siyasette bazı tapular yıkıldı. Bu gece ki tabloda görülen birlik ve beraberliği her zaman yaşatmalıyız. Siyaset yapıldığında kaybeden hep Sandıklı oluyor. Sandıklı'yı el ele vererek hak ettiği yere getirmeliyiz. Buradan şu sözü gönül rahatlığıyla verebilirim ki sizler Sandıklı'ya her geldiğinizde bir şeylerin değiştiğini göreceksiniz" dedi.

Kaymakam Samet Ercoşkun ve Milletvekili Zekeriya Aslan da birlik-beraberlik mesajları verdi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise, "Sizleri Yenimahalle'de ağırlamaktan onur duyuyorum. Vakfın kuruluşundan bu yana tek beklentimiz ve çabamız Sandıklı'nın kalkınmasıdır. Sandıklı dışında yaşayanların dayanışma içinde olmasını ve dualarını almak için kurduk vakfı. Böylece Sandıklı Vakfı kuruluş amacına ulaşmış olacaktır. Sandıklı'nın ihtiyaç sahibi olan gençlerimize eğitim bursları veriyoruz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Sağlıklı toplum sağlıklı eğitimden geçer. Hepimizin düşünceleri farklı olabilir. Ama gelin birlik olalım ve gençlerimizi daha aydınlık bir Türkiye için destekleyelim" dedi.

Konuşmaların ardından Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol ve ilçe Kaymakamı Samet Ercoşkun tarafından Başkan Yaşar'a bakır işlemeli Atatürk tablosu takdim edildi. Gecede Sandıklı'nın yöresel yemekleri sergilendi.

SANDIKLILILAR ANKARA'DA BULUŞTU
SANDIKLILILAR ANKARA'DA BULUŞTU
SANDIKLILILAR ANKARA'DA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 20:08:01
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 00:49:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?